how to develop your own websiteMI GRADIMO SA STILOM!

Mobirise

Osnovna delatnost preduzeća Kuća Stil je izgradnja stambenih i nestambenih zgrada. Preduzeće je iz Kruševca, a bavi se izgradnjom i projektovanjem objekata na teritoriji cele Srbije.

Osnovano je 2000. godine i od tada je brojnim referencama: izgradnjom stambenih zgrada, porodičnih kuća i vila, poslovnih prostora, pokazalo kvalitet u izvođenju građevinskih radova kao i sposobnost da ostane visoko konkurentno na tržištu punih osamnaest godina.

Vlasnik firme Gradimir Radivojević se gradnjom bavi ceo svoj radni vek, pored oca koji je takođe izvođač građevinskih radova se učio poslu, a svoj kapacitet i talenat je dokazao kroz osnivanje sopstvene građevinske firme – Kuća Stil sa jedinstvenim motom, misijom i vizijom oslikanim u jednoj rečenici: „Mi gradimo sa stilom“ 


Kuća Stil se danas bavi investiranjem, projektovanjem, izgradnjom i prodajom, novih stanova i poslovnih prostora. Težnja da budemo kvalitetniji, moderniji i bolji, da prepoznamo zahteve tržišta dovela je nas je u Nove Banovce – sredinu koja ubrzano raste i razvija se. 

Mobirise

Nadomak Beograda, na obali reke Dunav smeštena su dva stambena kompleksa sa ukupno 100 stanova, i poslovnim prostorom u prizemlju, ovim projektom smo želeli da donesemo novi stil gradnje u Nove Banovce, da zadovoljimo potrebu za kvalitetnim stambenim i poslovnim prostorom, kao i da spojimo moderne i tradicionalne materijale, na mestu koje spaja reku, selo i grad.

Za nas je poverenje ključ, a kvalitet garancija uspeha! Sve objekte gradimo sa kompletnom pravnom i tehničkom dokumentacijom, što Vam pored pravne sigurnosti omogućava i kupovinu stana na kredit. Cene stanova su sa PDV-om, a to je značajna prednost za kupce koji ostvaruju pravo na povraćaj PDV-a.

NEKA NAŠA KUĆA BUDE VAŠ NOVI DOM!

Mobirise

Stambeno - poslovni objekat

Mobirise

Centar 2

Mobirise

Kruševac

Mobirise

Garni hotel

Mobirise

Danubia park

Mobirise

Srebrno jezero

Mobirise

Lamela A i Lamela B

Mobirise

Stambeno - poslovni kompleks

Mobirise

Novi Banovci

Mobirise

Stambeno - poslovni objekat, Kruševac

Naši partneri

Tokom vremena napravili smo tesnu saradnju sa sijaset kako domaćih tako i stranih firmi, naših partnera u poslu.