build free website
Mobirise

Dobrodošli u novi stan

Iskoristite popust za predprodajne rezervacije!

Mobirise
Mobirise
Mobirise
DUNAV 1 

Stambeni kompleks Dunav 1, nalazi se na adresi Svetosavska 37, u glavnoj ulici Novih Banovaca.

U dve lamele smešteno je ukupno 57 stanova i tri lokala. Planirana je fazna gradnja, a prvu fazu čini izgradnja Lamele B koja ima prelep pogled na Dunav. Lamela B je isključivo stambene namene, projektovano je 30 stanova različitih struktura i kvadratura, od garsonjere, jednosobnih i dvosobnih pa sve do četvorosobnih stanova (od 30 m2 – do 97m2), tako da svako može pronaći idealan stan u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima. Organizacija i funkcionalnost stanova je na najvišem nivou, a racionalno iskorišćen prostor štedi svaki nepotreban kvadrat. 

Spratnost obe lamele je Po+Pr+2+Pk, odnosno prizemlje, dva sprata i potkrovlje.

U podzemnoj etaži planirane su stanarske ostave, svakom stanu pripada ostava od 2 m2 čiji vlasnik postajete automatski kupovinom stana. 

U prizemlju Lamele A planirana su 3 lokala dok je ostatak objekta isključivo stambene namene – 27 stanova. Tipski spratovi su potpuno isti kao u Lameli B, tako da kupac opet ima širok izbor ponuđenih struktura i kvadratura.

U obe lamele se ugrađuje lift koji ide od podruma do potkrovlja.

Postoji i mogućnost kupovine garažnog mesta, što kvaltet stanovanja diže na najviši nivo, iz auta liftom stižete direktno do stana bez obzira na vremenske prilike i neprilike.

Uredna tehnička i pravna dokumentacija omogućava i kupovinu stana na kredit, kao i povraćaj PDV-a!

DUNAVSKI DVOR

Na samom početku ul. Svetosavske, na obali reke smešten je Vaš novi dom! 

U dve lamele, nalaze se 42 stana i 3 lokala. U prvoj fazi se gradi 21 stan u Lameli B sa direktnim pogledom na reku, dok je u drugoj fazi planirana izgradnja Lamele A, orijentisane delom prema Dunavu i delom ka ulici Svetosavskoj. Stanovi su od 40 m2 do 85 m2, odnosno od jednosobnih do troiposobnih.

Veliki izbor različitih kvadratura kao i praktična organizacija stana koji se prilagođava Vašim potrebama će spojiti želje i mogućnosti uz maksimalno iskorišćen svaki kvadratni metar stana.

Stambeni kompleks je spratnosti Po1+Po2+2+Pk, odnosno dva sprata i potkrovlje kako je i predviđeno planom generalne regulacije Banovaca. 

Lift ima 6 stanica, odnosno ide od podruma do potkrovlja i doprinosi kvalitetu stanovanja.

Garažna mesta i stanarske ostave su planirane u dva nivoa podzemnih etaža.

Uz stan dobijate i ostavu od 2m2, koja će poslužiti za bezbedno skladištenje svega onoga čemu nije mesto u stanu.

Kupovinom garažnog mesta obezbedili ste sebi i svojoj porodici komfor nezavisno od vremenskih uslova jer liftom stižete lako od auta do stana i obrnuto.

Izaberite svoj novi dom na vreme uz pretprodajne rezervacije i ostvarite dodatni popust, uz mogućnost kupovine na kredit i povraćaj PDV-a!

Mobirise

Građevinske dozvole